When I opened my email the other day, Rachel, a pretty woman, appeared on my computer screen. She greeted me by name and started taling happily. Sometimes she stopped to smile at me or blow a iss. It was cool, right? In fact, she was reading to me an email from my brother John.
Rachel could be there because of a new technology called Facemail. Facemail lets you send emails in a funny way. By using it, your emails can be read to the receiver by an attractive person or by a clown. You can download the software at www.Facemail without paying. Facemail faces are lively and they can simulate the emotions that you put in your tet. For eample, type in ， and Rachel blows a iss.
LifeF, the company that developed the Facemail, is sure there are wide business uses. Why is ebusiness not so popular now? One of the reasons is that buying online has no human touch. But if you go to the Nie website, and the famous basetball star Michael Jordan greets you by name, serves you, and personally closes_the_sale,_ won't you be happy? Also, if mom can't be home when ids get bac from school, she can leave a note with a voice and picture on the screen to tell them what there is to eat.
It's true that Facemail maes life easy and fun, but it should be used with care. The clown loos lively and funny at first. But if you choose the clown, put a few rude words in an email and add some angry emotions, you've got a Psycho mail.
( )1. In fact, who is Rachel?
A. She is a pretty actress.
B. She is John's girlfriend.
C. She is not a real person.
( )2. What is the main advantage of Facemail?
A. You don't need to pay for it.
B. Email can be attractive in a more lovely way.
C. You can as a beautiful woman to read the email to you.
( )3. What does the underlined epression “closes the sale” probably mean?
A. 停止营业 B. 达成交易 C. 取消折扣
( )4. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. You shouldn't choose a clown.
B. Facemail can be widely used in business.
C. Mom can show her ids how to coo by Facemail.
( )5. What is the writer's attitude(态度) towards Facemail?
A. He thins it's a danger to the Internet.
B. He thins it needs further improvement.
C. He thins it's a cool and funny technology.
1 C【解析】推理判断题。题干意为：事实上，谁是Rachel？根据文章第一段“In fact, she was reading to me an email from my brother John.”和第二段“Rachel could be there because of a new technology called Facemail.”可知Rachel能够读自弟弟的邮件，她之所以能出现，是由于一种新科技。所以Rachel不是真人。故选C。
2 B【解析】细节理解题。题干意为：Facemail的主要优势是什么？根据第二段“Facemail lets you send emails in a funny way. By using it, your emails can be read to the receiver by an attractive person or by a clown.”可知，用这种Facemail发送的电子邮件能够将其内容拟人化，并带有发送者所赋的表情，这样就使阅读邮件的过程变得很有趣，令人感觉很舒适，从而具有吸引力。故选B。
3 B【解析】短语猜测题。题干意为：划线短语“closes the sale” 意思可能是什么？文章第三段讲了Facemail在商务上的应用，通过“现在的电子商务不是那么受欢迎”与假设的情境“迈克尔·乔丹喊着你的名字与你打招呼、接待你，你会很高兴”之间的对照，可以推断出closes the sale意为“达成交易”。故选B。
5 C【解析】推理判断题。题干意为：作者对Facemail是什么态度？通过对文章的理解，我们可知作者对Facemail是持肯定和赞赏态度的，从第一段中“It was cool, right？”以及第三段中的假设情境使电子商业变得有趣都可得到提示。故选C。