The target audience is high-school teenagers. Our main aim is to discourage young people from smoking. Our research shows that health and future is what young people care about. We will educate them about the bad physical effects of smoking and how smoking affects those people around them. We will explain all the advantages of not smoking, such as saving money which can then be spent on other things. Our interviews also indicate that young people are concerned about what is cool and what their friends like. We will show how smoking is not cool or attractive, because it makes people smell terrible, and gives them bad teeth, skin and fingernails. If we can convince young people not to start, they might then urge their parents and other people to give up smoking, too.
Our campaign will start on 31 May, World No Tobacco Day. We will put large posters around the school with our logo and slogan. Our website will provide students with more information about smoking. We will also publish an article in the school magazine informing students about the dangers of smoking, and we will organize an essay competition as well. Our slogan: Smoking kills!
Many people think that smoking is cool or enjoyable, but they are not fully aware of the damage that it does to their health. This is why we choose this picture as our logo. We want to shock people into realizing that many smokers die all too soon from illnesses and diseases related to smoking.
8．What is one of the reasons for anti-smoking according to paragraph one？
A．Smoking will not cause lung cancer deaths and other related disease.
B．Website will provide students with information about smoking.
C．The welfare of people may be positively affected.
D．There is a large number of smokers in Asia.
9．What is the main aim of the anti-smoking campaign？
A．To prevent young people from smoking.
B．To inform continuous improvement efforts by school.
C．To attract widespread media attention around the world.
D．To educate people about the bad physical effects of smoking.
10．On which day will the campaign start？
A．On 31 May. B．On 30 May.
C．On 30 March. D．On 31 March.
11．Why do they choose the picture—‘Smoking kills’ as their logo？
A．Because they have organized a competition for this logo.
B．Because many people think smoking cool or enjoyable.
C．Because people have realized the damage smoking does to their health.
D．Because people are fully unaware of harm smoking causes to people’s health.
细节理解题。根据第一段中“…There are huge numbers of smokers in Asia. This is why anti-smoking is chosen as the subject of our ad campaign.”（……亚洲有大量的吸烟者。这就是为什么反对吸烟被选为我们广告活动的主题。）可知，反对吸烟的原因之一是亚洲有大量的吸烟者。故选D项。
推理判断题。根据第二段中“The target audience is high-school teenagers. Our main aim is to discourage young people from smoking.”（目标受众是高中生。我们的主要目的是劝阻年轻人不要吸烟。）可知，反吸烟运动的主要目的是防止年轻人吸烟。故选A项。
细节理解题。根据第三段中“Our campaign will start on 31 May, World No Tobacco Day.”（我们的运动将于5月31日世界无烟日开始。）可知，活动将于5月31日开始，故选A项。
细节理解题。根据最后一段中“Many people think that smoking is cool or enjoyable, but they are not fully aware of the damage that it does to their health. This is why we choose this picture as our logo.”（许多人认为吸烟很酷或令人愉快，但他们并没有完全意识到它对健康的危害。这就是为什么我们选择这张图片作为我们的标志。），结合上段结尾“Our slogan: Smoking kills! ”可知，他们选择“吸烟有害健康”作为标志是因为人们没有完全意识到吸烟对人们健康的危害。故选D项。